Programa 2018 — Come to Oxford with us!

Català | Organitzat per International House Londres, tindrà lloc com cada any en el prestigiós St. Edward’s College.

Fundat el 1863 i situat en una zona tranquil·la de la ciutat d’Oxford, a 15 minuts del centre. Compta amb una gran extensió de terreny, camps d’esport, piscines i fins i tot un teatre. Els estudiants poden realitzar una activitat de tarda cada setmana a triar entre futbol, golf, tennis, bàsquet, teatre, fotografia digital o dansa.

Viu aquesta experiència juntament amb altres joves de diferents nacionalitats del 4 al 18 de juliol.

Apunta’t JA! Només hi ha 15 places disponibles (sortides des de Barcelona, vols inclosos i monitora acompanyant durant tot el programa)

Castellano | Organizado por International House Londres, tendrá lugar como cada año en el prestigioso St. Edward’s College.

Fundado en 1863 y situado en una zona tranquila de la ciudad de Oxford, a 15 minutos del centro. Cuenta con una gran extensión de terreno, campos de deporte, piscinas y hasta un teatro. Los estudiantes pueden realizar una actividad de tarde cada semana a elegir entre fútbol, golf, tenis, básquet, teatro, fotografía digital o danza.

Vive esta experiencia junto con otros jóvenes de diferentes nacionalidades del 4 al 18 de julio.

Apúntate YA! Solo hay 15 plazas disponibles (salidas desde Barcelona, vuelos incluidos y monitora acompañante durante todo el programa).

Amb les maletes preparades!

Català | Ja tenim les maletes preparades i ens queden poques hores per marxar…

Ahir vam passar un dia genial a Bath, visitant els banys romans i fent una mica de shopping. A la nit ens vam acomiadar dels companys i de l’escola a la discoteca!

Avui serà una mica trist perquè ens haurem d’acomiadar de tots.. Ens enduem una boníssima experiència i molts aprenentatges!

See you soon! 😊

Castellano | Ya tenemos las maletas preparadas y nos quedan pocas horas para irnos…

Ayer pasamos un día genial en Bath, visitando los baños romanos y haciendo un poco de shopping. ¡Por la noche nos despedimos de los compañeros y de la escuela en la discoteca!

Hoy será un poco triste porque todos nos tendremos que despedir. ¡Nos llevamos una buenísima experiencia y aprendizaje!

See you soon! 😊

Demà cap a casa!

Good morning!!

Català | Demà ja tornem cap a casa, però estem gaudint dels últims dies al màxim! Avui anem d’excursió a Bath a fer les últimes compres i a fer el turista per la ciutat.

Estem aprenent moltíssim anglès, fent activitats diverses, i fins i tot, classes a l’aire lliure. Diumenge a la nit vam celebrar la International Night, i tots vàrem preparar i tastar menjars de diferents països.

Ahir al vespre vam tenir el privilegi de poder gaudir d’uns jocs super originals! Uns inflables gegants i preparats per fer diverses activitats super divertides!

Ja es nota el cansament de tots els dies, però sembla que encara no tenim ganes de tornar a casa.

Fins aviaaat!!

Castellano | Mañana ya volvemos a casa, ¡pero estamos disfrutando de los últimos días al máximo! Hoy vamos de excursión a Bath a hacer las últimas compras y a hacer el turista por la ciudad.

Estamos aprendiendo muchísimo inglés, haciendo actividades diversas, e incluso, clases al aire libre. Domingo por la noche celebramos la International Night, y todos preparamos y probamos comidas de diferentes países.

¡Ayer al atardecer tuvimos el privilegio de poder disfrutar de unos juegos super originales! ¡Unos hinchables gigantes y preparados para hacer varias actividades super divertidas!

Ya se nota el cansancio de todos los días, pero parece que todavía no tenemos ganas de volver a casa.

Hasta prontoooo!!

Punting: una experiència diferent!

Hello from Oxford!

Català | Segueixen passant els dies aquí a St. Edwards. Gairebé no tenim temps d’enviar-vos missatgets! El temps aquests darrers dies ha estat més fred, però va sortint el sol de tant en tant.

L’altre dia vam anar a Oxford a fer “punting” [Wikipedia | Instagram]. Va ser una experiència diferent!

Ja ens queden menys dies per tornar a casa però encara tenim molts plans per fer! Seguim tenint les activitats de nit, com ahir al vespre… Fashion Show!

Avui tenim un dia normal de classes i activitats i acabarem al dia amb una pel·lícula per relaxar-nos..

Seguim en contacte. Fins aviat!

 

Castellano | Siguen pasando los días aquí a St. Edwards. ¡Casi no tenemos tiempo de enviaros fotos! El tiempo estos últimos días ha sido más frío, pero va saliendo el sol de vez en cuando.

El otro día fuimos a Oxford a hacer “punting” [Wikipedia | Instagram]. ¡Fue una experiencia diferente!

Ya nos quedan menos días para volver a casa pero todavía tenemos muchos planes para hacer. Seguimos teniendo las actividades por la noche, como ayer al atardecer… ¡Fashion Show!

Hoy tenemos un día normal de clases y actividades y acabaremos al día con una película para relajarnos.

Seguimos en contacto. ¡Hasta pronto!

Ja portem una setmana a Oxford

Al bus cap a Londres

Català | Ja ha passat una setmana des que vam arribar. Hem fet classes, activitats a l’escola, sortides, hem fet amics de diferents nacionalitats i estem aprenent molt anglès. Ahir vam passar tot el dia a Londres, tot i que el temps no ens va acompanyar gaire, ens ho vam passar molt bé. Vam pujar al London Eye i vam tenir temps per anar de shopping!

Londres des del London Eye

London Eye

A 135 metres d’altura!

Ens vam cansar molt durant el dia, però a la nit encara teníem energia per anar a la disco!

Talent Show

Cada nit fem una activitat diferent i està sent molt divertit, el dilluns al vespre vam tenir una nit de Talent Show, i vam descobrir molts talents amagats dels nostres companys.

Avui arriben nous estudiants a l’escola i com portem molts dies plens d’activitats i estem cansats de l’excursió d’ahir, avui tenim un dia força light. Hem pogut dormir una horeta més i ens quedarem a l’escola fent activitats relaxades, així podrem descansar una mica.

Sembla que el temps va millorant, a veure si tenim sort aquesta darrera setmana i recuperem el sol i la calor!

Castellano | Ya ha pasado una semana desde que llegamos. Hemos hecho clases, actividades en la escuela, salidas, hemos hecho amigos de diferentes nacionalidades y estamos aprendiendo mucho inglés. Ayer pasamos todo el día en Londres, aunque el tiempo no acompañó demasiado, nos lo pasamos muy bien. Subimos al London Eye y tuvimos tiempo ¡para ir de shopping!

Nos cansamos mucho durante el día, pero ¡por la noche todavía teníamos energía para ir a la disco!

Cada noche hacemos una actividad diferente y está siendo muy divertido, el lunes por la noche tuvimos una noche de Talent Show, y descubrimos muchos talentos escondidos de nuestros compañeros.

Hoy llegan nuevos estudiantes a la escuela y como llevamos muchos días llenos de actividades y estamos cansados de la excursión de ayer, hoy tenemos un día  muy light. Hemos podido dormir una horita más y nos quedaremos en la escuela haciendo actividades relajadas, así podremos descansar un poco.

Parece que el tiempo va mejorando, ¡a ver si tenemos suerte esta última semana y recuperamos el sol y el calor!